16.3. Kulturni dom Vipava – Vesna Anđelković, LJUBEZENSKI OGLAS ob 19:30

10.00 

Po velikem hitu – komediji Ljubezen na leskovaški način – se igralka Vesna Anđelković pojavlja na odru z novo hit komedijo Ljubezenski oglas.

LOKACIJA: Kulturni dom Vipava

OGLED ZEMLJEVIDA

DATUM IN URA: 16.3. ob 19:30

 

Kategorija:

Opis

KATEGORIJA: komedija
TRAJANJE: 75 min
NASTOPAJOČI: Vesna Anđelković

Za vse nostalgike in romantike!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju “dlake v jajcu” pri življenjskih odločitvah.

Zorka išče moškega svojega življenja in ker je ”dol” vse zanič, se  Zorka  odloči  priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo….koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali!

Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

O Vesni:
Vesna Anđelković prihaja iz Leskovca v Srbiji. Leta 2005 se je odzvala povabilu slovenskega Ministrstva za kulturo in nadaljevala svojo ustvarjalno pot pri nas. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre in umetnosti. V Sloveniji živi in ustvarja že 12 let (igra, vodi gledališke delavnice, režira predstave … ), širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus …

Poleg predstave Ljubezenski oglas vam je Vesna na voljo tudi s predstavo:
– Ljubezen na leskovaški način

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.