LJUBEZENSKI OGLAS – Vesna Anđelković

KATEGORIJA: komedija
TRAJANJE: 75 min
NASTOPAJOČI: Vesna Anđelković

Opis

Za vse nostalgike in romantike!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju “dlake v jajcu” pri življenjskih odločitvah.

Zorka išče moškega svojega življenja in ker je ”dol” vse zanič, se  Zorka  odloči  priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo….koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali!

Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

Datumi in lokacije predstave

 

O Vesni

Vesna Anđelković prihaja iz Leskovca v Srbiji. Leta 2005 se je odzvala povabilu slovenskega Ministrstva za kulturo in nadaljevala svojo ustvarjalno pot pri nas. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre in umetnosti. V Sloveniji živi in ustvarja že 12 let (igra, vodi gledališke delavnice, režira predstave … ), širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus …