1.) Vlado Poredoš trio

Skupino sestavljajo:

Vlado Poredoš – vokal, orglice, mandolina

Vili Groboljšek –  akustična kitara

Bojan Bergant – akustična kitara

Vlado Poredoš z akustičnim triom, v katerem igrajo največje uspešnice skupine Orlek (Na Kum, Ko so lipe cvetele …) in najnovejše skladbe v najboljši tradiciji akustičnega bluesa z dodatki lokalnega melosa Zasavja.

Dve akustični kitari, orglice, mandolina in glas vam bodo pričarali glasbo, ki ste si jo vedno želeli slišati.

2.) Tadej Vesenjak Banda

V njej svoje prijateljstvo nadgrajujejo:

Tadej Vesenjak – kantavtor, ki  »f prleščini misli, guči in poje«

Damir Višič –  virtuoz na indijski lutnji

Andrej Hrvatin – multi inštrumentalist, katerega dejavnosti se spogledujejo  z meditacijo

TADEJ VESENJAK BANDA prlekstanski etno trip je glasbena zasedba, ki ob prleščini popelje na globalno potovanje. Je fuzija jezika in zvokov, ki so nastali na povsem različnih koncih sveta.

3.) Radio Mondo

Zasedba:

Matej Mijatović –  vokal, kitara

Nino De Gleria –  kontrabas

Blaž Celarec – tolkala

Klemen Bračko – violina, kitara

Urban Grabenšek – klavir

Nina Pečar – violina

Radio Mondo je jazz z nasmehom, je swing po naše, je pop s standardnim korakom, je folk z navihanostjo in šanson, ki je včasih tudi malo kabaret. Skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, ki s svojimi glasbenimi domislicami vedno znova očarajo občinstvo. Svoj glasbeni prvenec so poimenovali »Zgodbe za dva«, v njem pa se čudovito prepletata glasba in poezija, ki bi lahko stala tudi sama zase. Vsak njihov koncert je posebno doživetje in nič hudega, če ste na katerem že bili, naslednji bo gotovo povsem drugačen. Samo ena stvar je vedno ista: vrhunska glasba, prepletena z zabavnimi anekdotami, ki jih riše življenje.

4.) Klapa Gallus

Zasedba:

Domen – 1. tenor, kitara

Predrag – 2. tenor, mandolina

Žiga – 2. tenor, bas kitara

Gašper – bariton

Jure – 2. bas, mandolina

Marko – 2. bas, kitara

Klapa Gallus ima veliko glasbenih izkušenj, ki so jih nabirali v najrazličnejših zasedbah; vse od narodno-zabavnih ansamblov do rock bandov; skupna pa jim je ljubezen do ubranega večglasnega petja in  dalmatinskega melosa. Njihov repertoar je  sestavljen iz lastnih skladb, pa tudi predelav znanih skladb, ki so jih preoblekli v dalmatinski melos. Zvoki mandolin in nežnih fantovskih glasov odmevajo na radijskih postajah ter na raznih nastopih, kjer razveseljujejo ljudi s svojim žarom, preprostostjo in edinstveno energijo, ki vlada med člani zasedbe Klape Gallus.

5.) Oto Pestner & Omar Naber – Trip to Las Vegas

Oto Pestner, za mnoge prvi glas slovenske glasbene estrade, in Omar  Naber, za mnoge mlajše prav tako eden vodilnih glasbenikov na slovenskih tleh, sta združila moči in se dotaknila območja kjer ni bil še noben Slovenec. V tem glasbenem spektaklu, ki smo ga poimenovali Trip to Las Vegas, Oto in Omar skupaj zapojeta zimzelene svetovne uspešnice, kot tudi njune največje uspešnice, ob spremljavi klaviaturista Denisa Horvata.