ZAPORNIK ŠT. 3.2.3. – Domen Valič

KATEGORIJA: Monokomedija
TRAJANJE: 1h 30 min
STAROSTNA OMEJITEV: Ni omejitve
AVTOR: Matej Mijatović
NASTOPAJOČI: Domen Valič
SPLETNA STRAN: http://bit.ly/2D4rQDu

Opis

V monokomediji Zapornik št. 3.2.3. predstavlja Alojzij Šušteršič, neprilagojen posameznik, ki za družbo ne mara dosti, a ta za njega še manj, kako si je življenje zrežiral po svoji volji.Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost, v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in »teenagersko« rajanje pa z zaporom.
Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva, in življenjski moto ‘Mene, ne bo noben jebal’, s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Datumi in lokacije predstav

 

O Domnu Valiču

Domen Valič je po izboru slovenskih medijev (Media24 in revija Vklop) prejel nagrado Slovenski igralec leta 2016. Laskavo priznanje si je prislužil za svojo vlogo v nadaljevanki Usodno vino in za monokomedijo Zapornik št. 3.2.3. Poleg tega je Domen Valič postal dodatno medijsko prepoznaven kot voditelj oddaje Slovenija ima talent (POP TV) skupaj s svojim bratom Vidom Valičem.

Domen izhaja iz znane gledališke družine Valič (dedek Aleksander Valič, oče Iztok Valič, brat Vid Valič …). Domen je diplomiral na AGRFT, do nedavnega pa je bil redni član igralskega ansambla MGL. Domen Valič je ta hip eden najbolj popularnih, zaželenih in iskanih igralcev, zato ne preseneča, da je njegova predstava Zapornik št. 3.2.3. redno razprodana.

Mnenja gledalcev:

“Predstavo smo gostili v našem kulturnem domu in potrjujem, da je izvedba izvrstna.
Priporočam!“ (Nina Ukmar, direktorica Kosovelovega doma Sežana)
Anita Bajec: BRAVO BRAVO BRAVO @domenvalic….kapo dol! Kako pa ti uporabljas svojo mimiko!!!
Odlično 🙂 smeha polna komedija, od mene je šel liter “ta dobrih” solz 🙂 🙂 🙂

Marjanca Pajenk Bravo, bravo, Domen!

Anita Šubic Domen je razturil v atriju NUK-a ?? Drugač so bila pa tudi stojišča polna ?

Mateja Herman Nic pricakovala, veliko dobila…pa poklon tebi Domen za tvojo profesionalnost,
ker je bil še posebej s čustvi nafilan dan!