Predstave in nastopi

Vinko Šimek – Inšpektor Jaka

Vinko Šimek – INŠPEKTOR JAKA: Kriminalna komedija

Inšpektor bo drzen, tudi predrzen, včasih prijazen in spet nepredvidljiv in vendar neškodljiv. Vsekakor pa neupogljiv in tudi ne ubogljiv. On vidi pod krilo četudi tja ne pogleda, strelja brez pištole in pove to, kar drugi samo mislijo.

OPOZORILO: Ogled predstave odsvetujemo osebam mlajšim od 40 let. Zakaj? Pridite in preverite!

Vabljeni na poživitveni odmerek smeha in dobre volje!

Avtor besedila: Vinko Šimek
Režija: Matjaž Latin
Igra: Vinko Šimek (Inšpektor Jaka)
Mojstrovalec tona: Simon Spreitzer

Vinko Šimek: Vinko Šimek, ki se predstavlja v novi monokomediji, je dobro poznan vsestranski televizijski in radijski ustvarjalec, glasbenik, pevec, zabavljač, komediant in večkrat nagrajeni umetnik. Podpisuje se pod serije televizijskih oddaj, spomnimo se znamenite Marjance, Avsenikovih večerov, kabaretov, Lojtrce domačih, delal je kot novinar, pisec in avtor besedil. Nastopal je na številnih gledaliških odrih, v zadnjem času pa je z nami kot Inšpektor Jaka, ko na Radiu Maribor vsako nedeljo ob 12.30 odkriva aktualne družbene smisle in nesmisle tega časa.

Matjaž Latin: Matjaž Latin je bil rojen 1970 v Mariboru. Diplomiral je iz gledališke režije na Akademiji za dramsko umetnost v Zagrebu. Doslej je zrežiral več kot 80 uprizoritev. Področje njegovega delovanja ne zajema zgolj gledališča, temveč tudi film in televizijo in ob režiji tudi igro (med drugim je režiral tudi film Kleščar, za glavno vlogo v Porno fimu pa je prejel nagrado Igralec leta). Režiral je v večini slovenskih gledališč, aktiven pa je tudi kot pedagog in mentor.

Ni dogodkov

Back to list